• Space
    Voorbeeld van een project.

 

Raadhuisstraat 27

5161 BD Sprang-Capelle

Tel : 06 51 26 7286 of 0416 281 142

helleborus@home.nl

Creatief tuinontwerp

Tuinontwerp Helleborus Groenproject helpt u bij het creëren van een tuin die u ieder seizoen weer een goed gevoel geeft. Een grote of kleine tuin, een privé- of bedrijfstuin, wij pakken ieder project met persoonlijke zorg en vakmanschap aan.

Wij besteden veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen en informeren u over de verscheidene mogelijkheden. Vanaf de eerste ideeën tot oplevering en de nazorg kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding.

Een nieuwe tuin moet bij u of uw bedrijf passen en dat nemen wij dan ook als uitgangspunt bij het ontwerp dat wij maken. Indien gewenst kunnen elementen uit uw bestaande tuin, zoals bomen en verhardingen, worden meegenomen in het nieuwe ontwerp. Ook komt de omgeving van uw woning of bedrijfspand aan bod, wij houden rekening met ligging in bijvoorbeeld een stadscentrum, bosrijke omgeving of nieuwbouwwijk.

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw wensen en ideeën en zetten deze om in een professioneel en creatief tuinontwerp. Dit ontwerp bevat een compleet beplantingsplan met een beschrijving van alle te gebruiken planten en hun toegekende plaats in de tuin.

© 2020 - Helleborus Groenproject