• Space
    Voorbeeld van een project.

 

Raadhuisstraat 27

5161 BD Sprang-Capelle

Tel : 06 51 26 7286 of 0416 281 142

helleborus@home.nl

Professionele tuinaanleg

Strakke bestrating. Helleborus Groenproject verzorgt de aanleg van tuinen in alle soorten en maten en voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden vakmanschap, eersteklas materialen en nemen uw wensen als uitgangspunt. Als het werk daarom vraagt werken wij samen met diverse vakmensen zoals stratenmakers, timmerlieden en elektriciens. Deze vakmensen zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Alle werkzaamheden uitgevoerd door derden zullen nauwkeurig worden begeleid en aangestuurd door Helleborus Groenproject.

Van grondwerk naar groene buitenruimte

Goed grondwerk vormt de basis voor iedere groene buitenruimte. Het grondwerk, de verhardingen en het aanleggen van eventuele vlonders en waterpartijen worden als eerste uitgevoerd.

Nadat het fundament voor uw tuin gelegd is, starten wij met de ‘groene’ werkzaamheden: het aanbrengen van de beplanting en eventueel gazon.

Gedurende de hele uitvoering houden wij u op de hoogte van de planning, ontwikkelingen en het verloop van de werkzaamheden. Zo houdt u goed zicht op de voortgang.

Erfafscheidingen

Een erfafscheiding zorgt voor uw privacy in de tuin.

Er zijn vele varianten om uit te kiezen. Van scherm tot losse planken of gaasmat en van vuren- tot hardhout. Ook kunt u kiezen voor een groene uitstraling. Dit is mogelijk met beplanting maar ook een schutting kan een groene en sfeervolle uitstraling bieden.

Naast erfafscheidingen plaatsen wij tevens poorten, pergola’s, klimrekken en tuinhuizen voor u. Ook het aansluiten van tuinverlichting behoort tot het vakmanschap van Helleborus Groenproject.

Nazorg

Onze service houdt niet op na de aanleg van uw tuin. Binnen een jaar na afronding van onze werkzaamheden komen we terug om te kijken of uw droomtuin nog helemaal naar wens is. Eventueel combineren wij dit met een winterbeurt voor uw tuin. Uiteraard vertrekken wij niet zonder aanvullend advies voor onderhoud van uw tuin. Heeft u eerder vragen voor ons met betrekking tot het onderhoud, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

© 2020 - Helleborus Groenproject