©2017 Helleborus Groenproject   site ontwerp: W.Damen

Mail: Helleborus@home.nl

Helleborus Groenproject Raadhuisstraat 27

5161 BD Sprang-Capelle, Tel  : 06-51267286 of 0416-281142, helleborus @home.nl

Home Tuinaanleg Tuinonderhoud Tuinontwerpen Bestrating-Grondverzet
Hoveniersbedrijf

Professionele aanleg van uw nieuwe tuin

Helleborus groenproject verzorgt de aanleg van tuinen in alle soorten en maten voor particulieren, bedrijven al dan niet in samenwerking met div. vakmensen zoals stratenmakers, timmerlieden, elektriciens, enz. alle werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd onder regie en van Helleborus groenproject Met vakmanschap, eersteklas materialen en aandacht voor uw wensen.

Van grondwerk naar groene buitenruimte!

Goed grondwerk vormt de belangrijkste basis van iedere groene buitenruimte. Het grondwerk, de verhardingen, eventuele vlonders en waterpartijen worden als eerste uitgevoerd.

Nadat dit ‘fundament’ gereed is, kan worden gestart met de 'groene' werkzaamheden: het aanbrengen van de beplanting en het eventuele  gazon. Tijdens de gehele uitvoering houden we u goed op de hoogte van de ontwikkelingen en de planning. Zo houdt u prima zicht op de voortgang.

Erf afscheidingen!

Schuttingen garanderen u direct privacy in de tuin.

Er zijn veel varianten om uit te kiezen. Van scherm tot losse planken of gaasmat en van vuren tot hardhout. Ook met schuttingen is een groene, sfeervolle uitstraling mogelijk. Het plaatsen van poorten,pergola’s,klimrekken, tuinhuizen en het aansluiten van tuinverlichting hoort ook tot het werkpakket van  Helleborus Groenproject

U mag veel verwachten van Helleborus Groenproject . Onze service houdt niet op na de aanleg: binnen een jaar komen we terug om te bezien of uw droomtuin nog helemaal naar uw wens is. Zijn er beplantingen afgestorven, dan komen wij deze vervangen. Kosteloos, dat spreekt voor zich. Evt. gecombineerd met een goede winterbeurt. En ook met aanvullend advies staan we u graag met raad en daad terzijde.